Eye-catcher. Berker TS Crystal Ball

Een sieraad aan de muur

01 JANUARI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Designschakelaar TS Crystal Ball van Berker by Hager is een sieraad aan de muur. De eye-catcher is uitgerust met een knop gemaakt van gekristalliseerde SWAROVSKI Elements, die met een subtiele touch bediend kan worden.

Berker TS Crystal Ball

De TS Crystal Ball is een onvervalste eye-catcher. Het hart van de Berker TS Crystal Ball is een facetgeslepen kristal van echte SWAROVSKI Elements, waaronder een gevoelige optische reflexherkenning schuilgaat. Een zachte aanraking – en de Crystal Ball schakelt licht, jaloezieën, rolluiken of andere zaken.

Berker TS Crystal

De Berker TS Crystal heeft een glazen basis en is uitgerust met knoppen versierd met SWAROVSKI Elements. De kleuren kunnen voor elke schakelaar afzonderlijk worden bepaald. Luxe wordt niet groots getoond, maar als een perfect detail. Met meer glamour laat licht zich niet sturen.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Berker by Hager

Producent van schakelmateriaal Berker werd opgericht in 1919. De Hager Group opereert sinds 1955 in de professionele elektrotechnische installatiebranche. Sinds 2010 is Berker onderdeel van Hager, waarmee de merknaam Berker by Hager is ontstaan. De krachtenbundeling van de oorspronkelijk Duitse familiebedrijven heeft geresulteerd in een enorme innovatiekracht. Berker by Hager is uitgegroeid tot toonaangevend aanbieder van schakelmateriaal op de Europese markt. Haar producten onderscheiden zich door stijlvol design, verrassende materialen en innovatieve technologie. De designlijn Generation R van Berker by Hager is onderscheiden met veertien internationale design awards.