Be elegant. Serie 1930

Klassieke designschakelaar in porselein

01 JANUARI 2013, AMSTERDAM
Samenvatting
Berker en het Bauhaus hebben niet alleen hun geboortejaar gemeen (beide opgericht in 1919), maar ook de voorliefde voor pure vormen en functionaliteit. Dit komt perfect tot uiting in de Serie 1930. Deze designschakelaars en contactdozen laten de filosofie van het Bauhaus herleven.

Be elegant

Modern en klassiek – de Berker Serie 1930 is ontwikkeld in de stijl van het functionele Bauhaus design. De bijzondere schakelaar vormt de perfecte verbinding tussen innovatieve techniek en tijdloos design.


Klassieke design in porselein
De Serie 1930 is onder meer gefabriceerd in echt Rosenthal-porselein, het meest kunstzinnige porseleinmerk van Duitsland. Berker keert daarmee terug naar de wortels van deze klassieke draaischakelaar, waarvan de voorloper al werd gebruikt door de Bauhaus-architecten.

Afbeeldingen
Contactpersonen
Download PDF
Download PDF
Over Berker by Hager

Producent van schakelmateriaal Berker werd opgericht in 1919. De Hager Group opereert sinds 1955 in de professionele elektrotechnische installatiebranche. Sinds 2010 is Berker onderdeel van Hager, waarmee de merknaam Berker by Hager is ontstaan. De krachtenbundeling van de oorspronkelijk Duitse familiebedrijven heeft geresulteerd in een enorme innovatiekracht. Berker by Hager is uitgegroeid tot toonaangevend aanbieder van schakelmateriaal op de Europese markt. Haar producten onderscheiden zich door stijlvol design, verrassende materialen en innovatieve technologie. De designlijn Generation R van Berker by Hager is onderscheiden met veertien internationale design awards.